Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Kara Kutu Açılacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet adeta kirli işlerin tezgahlandığı bir kurumun Kara Kutusu konumunda ve bu bildikleri onun için tehlike arz ediyor. Yaşamını öldü diye yarıda kesen ve bildiklerini aldığı darbe sonucu unutan Mehmet Duman yeni bir başlangıç yapmıştı , ama bu başlangıç yine onun için bir sona doğru yolculuğa dönüşmek üzere . Kurumun sırlarını bildiği için ve bir çok gizli operasyonda görev alan ve gayimeşru işlere karışan Mehmet kendisini temize çıkarmak için üstlerini yok etmek zorunda , tabi onu önce bulmazlarsa.


Yakın bir zamana kadar kurumun en iyi adamı olan , ama karşılaştığı işlere ettiği mualefet nedeni ile gözden çıkarılan Mehmet vurulmuştur. Bu vurulma sonrası öldü sanılan Mehmet bir gün geri döneceğini kendisi bile bilmezdi ama artık o geri döndü. Aklı karışıktır ve aklında bir sürü soru işareti vardır. Bunları tek tek çözmek için yola koyulacak. Kafasına aldığı darbe ile geçmişini az ve ağır ağır hatırlamaya başlayan Mehmet en çok ta ailesine kavuşmayı diler ve bunu yapmak için çabalayacak. Kara Kutu Dizisi ile birlikte yeni bir hayatını yaşayamadan eski yaşamının izlerini içinde hisseden Mehmet şimdi ise namlunun ucundadır.

Kara Kutu , Kara Kutu Dizisi , Kara Kutu Son Bölüm , Kara Kutu Orhan Kılıç Kimdir , Kara Kutu Dizisi Ne Zaman başlıyor, Kara Kutu izle


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder