Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Kerem Alışık

Sponsorlu Bağlantılar

Kerem Alışık Kara Kutu

Bir polisiye dizisi olan  Kara Kutu Dizisi Kadrosu şekillenmeye başladı. En son Ben Onu Çok Sevdim adlı dizi ile ekranlarda olan oyuncu "Kara Kutu Dizisi" ile ekranlara dönüyor. Büyük usta Sadri Alışık'ın oğlu olan Kerem Alışık dizi ve film tecrübesi üst düzey olmasa da verilen işleri ve rolü layıkıyla yapabilecek kapasiteye sahip.  

İzleyicinin merakla beklediği yapımlardan birisi olan Adı Yok adlı projeyi Pana Film hazırlıyor ve en az Kurtlar Vadisi kadar bu projenin üstüne titrediğini söyleyelim. Orhan Kılıç gibi bir oyuncunun yanında ne kadar deneyimsiz olsa da rolünün hakkını verebilecek bir yeteneğe sahip olan Kerem Alışık ile dizi ayrı bir keyifli olabilir. Sert rollerin ve komik rollerin üstesinden gelebilen bir karaktere sahip olduğunu daha önce de söylemiştik. Bakalım onu nasıl bir rol ile izleyeceğiz. 

KEREM ALIŞIK KİMDİR


Kerem Alışık (d. 5 Haziran 1960, İstanbul)

Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu olan oyuncu günümüze kadar birçok televizyon dizisinde rol aldı. İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay'ın üstlendiği Dansöz ile yaşadı. 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nin Berna Laçin ile sunuculuğunu yaptı. Gençiliğinde bir süre Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbol takımında oynamıştır.

KEREM ALIŞIK OYNADIĞI FİLM DİZİLER


72. Koğuş (2011)
Saddam'ın Askerleri (2008)
Hababam Sınıfı Askerde - Sabit (2004)
Hoşgeldin Hayat - Serhat (2004)
Dansöz - Zorro (2000)
Zehirli Çiçek
Ah Nalan Ah - Kemal (1988)
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder