Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Kara Kutu Dizisi Oyuncusu Sümeyra Koç

Sponsorlu Bağlantılar

Sümeyra koç kara kutuKara Kutu dizisi kadrosuna yeni katıla isimlerden biriside Sümeyra Koç oldu.


1987 doğumlu olan geç oyuncu kariyerinde zirve noktasını Sana Bir Sır Vereceğim adlı yapımda oynadığı Şifacı Duru karakteri ile yakalamıştır. Oynadığı bu dizide canlandırdığı karakter ile çok sevilen ve akıllarda kalıcı bir performans sergileyen oyuncu teklif aldığı "Kara Kutu" adlı diziyi hiç düşünmeden kabul etti ve bu dizide rol alacak. Ocak ayında Kanal D ekranlarına gelecek olan yapımda hangi rolü üstleneceğini bilmiyoruz ama bu rolün üstesinden başarı ile geleceğinden hiç ama hiç şüphemiz yok diyebiliriz. 


2014 yılı Star tv ekranlarında baş rollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah`ın oynadığı,henüz tanıtım fragmanların`da bile izlenme rekorları kıran Kurt Seyt ve Şura dizisin`de Havva karakterini canlandıran Sümeyra Koç daha ilk bölüm`den oyunculuk konusunda ki başarısını sergilemiştir.

Kara Kutu Dizisi Pana Film tarafından hazırlanan bir yapım ve yeni yılın yeni dizileri arasında belki de en dikkat çekici yapım olma özelliğinin yanı sıra polisiye bir yapım olmasından dolayı izleyicinin rağbet göstereceği bir yapım olabilir. Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman da kaliteli isimlerden oluşan bir kadroya sahip ve bu oyuncu yapısı ile başaralı olmaması için bir sebep yok.

SÜMEYRA KOÇ OYNADIĞI DİZİLER



  • Otel Divane (Pervin) TV Dizisi 2014
  • Kurt Seyit ve Şura 2. Sezon Kurt Seyit ve Şura TV Dizisi

          2. Sezon  (Havva) 2014
          1. Sezon  (Havva) 2014

  •  Şevkat Yerimdar Şevkat Yerimdar Sinema Filmi 2013
  •  Sana Bir Sır Vereceğim Sana Bir Sır Vereceğim (Şifacı) TV Dizisi 2013



SÜMEYRA KOÇ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI









Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder