Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Kara Kutu Dizisi 1.Bölüm Neler Yaşanacak Bölüm Özeti

Sponsorlu Bağlantılar

Hayatımıza yen bir dizi daha giriyor ve Kara Kutu ile yeni bir aksiyon ve istihbarat dizimiz oluyor. Pana Film tarafından hazırlanan dizinin ilk bölümü ile neler yaşanacağına dair yazımız ile sizlere aktarmak isteriz .İşte 1.Bölüm de yaşanacaklar...

Bir barda gitar çalarak sıradan bir hayat yaşayan Mehmet Duman adından bir adam aslında sandığı adam değildir. 1,5 senedir bu işte çalışan Mehmet aslında hafızasını kaybetmiş bir adamdır ama yıllarca bunu bilmez ve geçmişini hiç hatırlamaz. Yaşamına devam etmek sorunda olan Mehmet bir işte çalışmaya başlar ve burada yaşamına devam eder. Yıl 2013 ve bu senede Irak'ta görevli bir asker olan Mehmet burada ölüm kalım mücadelesi vermiştir. Ama yaşadıkları sonucu ve aldığı darbeler neticesinde benliğini kaybetmiştir. Bir köylü onu bulur Türk olduğu anlaşılınca ülkeye geri gelir ve bir barda çalışmaya başlar. Geçmişini ne kadar çok araştırmış olsa da çalıştığı gizli birim yüzünden gerçek kimliğine bir türlü ulaşamaz. Kara Kutu Dizisi ile izleyeceğimiz bu hikaye çalıştığı barda çıkan kavga sonucu içinden çıkılmaz bir hal alarak devem edecektir.

Kavga sırasında başına darbe alan Mehmet bir şeyler hatırlar. Geçmişe dair ufak belirtiler yaşayan ve bunlar artık sıklaşmaya başladıkça dayanılmaz bir hal alan Mehmet bunu çözmek ve geçmişe dair bir şeyler bulmaya çalışır . Araştırma yapar ama bu o kadar da kolay değildir. Geçmişinde gizli bir birimde çalışmış olması onu çok zorlar araştırdıkça geçmişin kirli izleri karşısına çıkar ve kendi yaptıklarına inanamaz. Mehmet'in Kara Kutu izle dizisi ile imtihanı bu dakikadan sonra başlar. Artık kendine bunu yapanları bulma ve intikam saatidir. Ama unuttuğu bir şey var ki onun bildiklerini örtbas etmek için onu öldürmeye çalışanlarda olacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder