Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Kara Kutu 3.Bölüm Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

Hayatımıza yeni giren ve bizleri etkileyen hikayesi ile farkındalık yaratmayı başaran Kara Kutu Dizisi yine heyecan ,aksiyon ve gizem ile bizleri bekliyor. yapımcılığını Pana Film'in yaptığı yapım çekim teknikleri ve kendine has müzikleri ile yine bizleri derinden etkileyecek. Bu hafta yayınlanacak olan kara Kutu 3.Bölüm Fotoğrafları yayınlandı ve artık bölüm için beklemeye başlıyoruz. Bir adamın geçmişini unutmasının hikayesini anlatacak bu yeni bölüm de yine Mehmet'in eski ve yeni yaşamı arasında gidip gelmelerini izleyeceğiz. Bir aile dramı da dizinin içinde var aslında ve bu dram şimdi daha da gün yüzüne çıkacak. Mehmet Duman ailesini bulmuştur ama hiç bir şey hatırlamadığı için bu aile olgusunu henüz göremedik. Bu durum kayıp olmasından da kötü bir durum aslında. Canan ve kızı eski Mehmet'i beklerken karşısında hiç bir şey hatırlamayan sıradan bir başka adam olduğunu görmeleri onları daha da çok yıpratacaktır. Şimdi sözü fazla uzatmadan fotoğraflar ve yorumlar ile bizleri neler bekliyor bir göz atalım.


Eşi ve çocuğu olduğunu öğrenen Mehmet, durumu kabullenmeye çalışırken, yeni hayatıyla çakışan geçmişi her geçen an daha büyük sorunlar doğurmaktadır.

Olan biteni anlamlandırmaya çalışan Reşit ve Cevahir, işler daha fazla karışmadan bu duruma son vermek için çabalamaktadırlar.

Mehmet’in hayatta olduğunu öğrenen teşkilatta acil durum toplantısı yapılır. Toplantıdan çıkacak karar ne olacak?

Zeynep gizli görevde olmasına karşın, Mehmet’in gerçek ailesi ile karşılaşmasını hazmedemez. İşine duygularını karıştırmaya başlar.

Ormana kaçan Macit, çıkış yolunu bulmak için can havliyle etrafı tararken imdadına birisi yetişir.

Mehmet kendisi için tek bir insanın hayatını daha tehlikeye atmak istemez. Ne yazık ki işler istediği gibi gitmeyecektir.

Mehmet ile Macit bir kez daha karşılaşacak, bu kez varacakları noktada yalnız olmayacaklardır.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder