Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Home » , » Kara Kutu Dizisi Zeynep Kimden Yana ?

Kara Kutu Dizisi Zeynep Kimden Yana ?

Sponsorlu Bağlantılar

Zeynep karakteri çoktan beri Mehmet'in yanında ve onun sevgilisi rolü ile izliyoruz. İlk başlarda sıradan birisi olarak gördüğümüz Zeynep Kara Kutu 2.Bölüm ile başka bir kimlik ile karşımıza çıkacak . Reşit için çalışan birisi olan Zeynep'in amacı ne ? Neden Mehmet'in yanında bunca yıl bekledi ve onun yanına sokuldu. Zeynep karakteri onunla sevgili oldu ve onu takibe aldı . Bunu isteyen Reşit'in amacı ne ?

Adı üstünde Kara Kutu açılacak bu olaylar aydınlanacak. Son derece sakin bir adam olarak ilk bölümde karşımıza çıkan Mehmet artık gerçek kimliğinin peşine düşer. karısı ve çocuğu olduğunu öğrendiği zaman ne yapacak ve kendisine bunları yapanlardan hesap soracak . Suikast için gelen adam bile ona sen efsanesin dedikten sonra ortaya nasıl bir adam çıkacağını bizlerde çok merak ediyoruz doğrusu.

Zeynep de son derece sakin bir kız olarak karşımıza çıktı. Hiç renk vermeyen ve sadece ona verilen görevi yapan Zeynep sessiz ve serinden onu takip ettikten sonra ona yanaştı ve onun kalbini çalmayı başardı. Şimdi merak edilen soru Mehmet ondan da şüphe duyacak mı ? Karısını tekrar tanımaya başladığı zaman Zeynep ile olan ilişkisi ne olacak ?

Zeynep ile Celal sohbetleri aslında Mehmet'in geçmişine ışık tutacak cinsten bir konuşma oldu. Celal anlatmadan önce Zeynep'e neden bunları bilmediğini sorar. Çünkü geçmişini bilmemesi çok manidardır. Sevgilisi olması onun geçmişini de bilmesi gerektiğini anlar. Ama yinede anlatır ve gerçekleri tüm çıplaklığı ile söyler Celal. Bizim de bildiklerimiz aslında , bizim merak ettiğimiz konu Zeynep Reşit'in adamı ve bunları bilmesi gerekiyor. Kara Kutu Dizisi karakteri olan Reşit onu takibe aldı ama bunları neden Zeynep'e anlatmadı. İşin aslını mı öğrenmek istiyor. İşte bu soruların cevabını almak için bekleyeceğiz artık.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder