Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Kara Kutu Yayın Tarihi Netleşti

Sponsorlu Bağlantılar

Uzun zamandır beklediğimiz yapımlardan birisi olan Kara Kutu nihayet başlıyor. Şimdi sizler için derlemiş olduğumuz bu yazı ile dizinin yayın tarihini belirtiyoruz.


Kadrosunda bir birinden değerli isimlerin yer aldığı ve Pana Film tarafından hazırlanan yapım için artık geri sayıma geçiyoruz. Kara Kutu 1.Bölüm 10 Mart Salı günü başlıyor. Devlet adına çalışan bir kurumda görevli ve bir çok eylemde rol almış birisi olan Mehmet Duman ona ihanet edenler tarafından ölüme terk edilmiştir. Onun bildikleri , onları bir ömür boyu içeride yatırmaya yetecek bir bilgidir ve bunu  göze alamazlar. Mehmet'i öldürmeyi planlayanlar bu işi iyi yapamaz , ama onun hafızasını kaybetmesine yol açarlar. Taki bir gün çalıştığı bar kavgasına kadar. Mehmet artık tehlikelidir ve Kara Kutu son bölüm bu vesile ile başlamış olacak. Uzun bir zamandır bekliyoruz ve artık gün geldi 10 Mart Salı günü start verecek dizinin yayın kanalı ise Kanal D olacak. Saatler 20:00 gösterdiği andan itibaren bizler ekran karşısında ve sitemiz http://www.karakutu-izle.com adresinde sizlere beraber olacağız ve tüm detayları sizler için sunacağız.

Etiketler: Kara Kutu, Kara Kutu Dizisi ne Zaman Başlıyor , Kara Kutu 1.Bölüm , Kara Kutu Fragmanı , Kara Kutu Yayın tarihi , Kara Kutu Başlıyor , Kara Kutu Dizisi ne oldu


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder