Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Home » , , » Komiser Tekin Bu İşin Peşini Bırakmayacak - Kara Kutu 1.Bölüm

Komiser Tekin Bu İşin Peşini Bırakmayacak - Kara Kutu 1.Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

Dizinin as karakterlerinden birisi olacak olan Tekin Komiser son zamanlarında başına gelen bu olaydan son derece kıllanır. Yapılan yalanlar ve sorguda tuttuğu adamın nezaretten çıkarılmasını içine sindiremez. Kara Kutu da Tekin tam bu işten sıkılmış ve emekliğini vermek için dilekçe yazar ki bu işin içinde bir iş olduğunu anlar. Şimdi geçmişi temiz olan bir polis olan tekin bu işin üstüne gidecektir. Bu işin peşini bırakmayacaktır.

Ortada bir oyun vardır ve bu oyunu bozmaya kararlı olan Tekin , cesur bir hareket yaparak istifasını geri çeker ve işi araştırmaya karar verir. Artık Mehmet yalnız değildir ve Tekin onun her adımını izleyecektir. Kendi başına bir adam olarak bildiği Mehmet'in bir bar kavgası sonucu değişik olayların içinde olduğunu görmek hemde kendi mıntıkasında bu olayların olmasını kabul etmesi mümkün değildir. Kara Kutu Dizisi daha çok sırra açık bir yapım ve Mehmet birden bire ortaya çıkan bu gizli servis adamının (Reşit) birden ortaya çıkmasını ve elinden adamı almasını kabullenmek istemez. Her ne kadar o kağıda imza atmış olsa da bu işin içinde bir bit yeniği olduğunu ve organize olaylar döndüğünü anlar.Yaptığı iş tehlikelidir ve pis bir iştir. Bu işin sonunda canından olma riski olduğunu bile bile bu pis dünyada bir kötülüğü engellemek için bir yola çıkacaktır. Ve Tekin'in hikayesi diziye ayrı bir boyut kazandıracaktır.


Tekin Komiser'in bu sahneleri dizinin en can alıcı sahnelerinden birisi oldu ve son derece önemli bir iş yaptığının farkında . Şimdi tekin Komiser bu yola nasıl girdi hep beraber izleyelim.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder