Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Home » , , » Kara Kutu 6.Bölüm izle 14.04.2015

Kara Kutu 6.Bölüm izle 14.04.2015

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet'in "Kata Kutu" da geçmişini arama serüveninde Yusuf önemli bir yer oluşturmaktadır ve onun anlattıkları geçmişinden izler taşımaktadır. Onun söyledikleri ile hafızasını kaybettiği süreci hatırlamaya başlayan Mehmet artık geçmişinden net anılar anımsamaya da başlar.


Kara Kutu 6.Bölüm Fragmanı

Mehmet bildikleri ve gittiği yol artık Konsey adı verile oluşum için tehlike arz etmektedir ve Mehmet için kötü son hazırlarlar. Bu durum onun için zor olsa da onlarla mücadele etmek zorunda olan Mehmet bundan vazgeçmez. Kara Kutu izle de geçmişi hakkındaki bilgilere ulaşmaya başlayan genç adama hain bir pusu kuruluyor. Mehmet, bu pusudan sağ çıkabilecek mi?

Cevahir, kendisine düzenlenen pusuya nasıl karşılık verecek? Reşit'in, Cevahir’e yaptığı iyiliğin karşılığında dostluktan daha fazlası var. Cevahir’in tüm olan bitenden sonra konseye karşı takınacağı tavır ne olacak?

Kara Kutu Canlı İzlemek İçin Tıklayınız.

Mehmet’i bir türlü yakalayamayan konsey bu kez Canan’ı kullanarak amacına ulaşmaya çalışacak. Mehmet, herkesi arkasında bırakarak karısı ve çocuğunu kurtarmaya koşacak. Geride bıraktığı arkadaşları, gizlice Mehmet’i takip ederek bir kez daha kendilerini tehlikenin kollarına bırakacaklar. Onu karşılayan Reşit’le aralarında nasıl bir konuşma geçecek? Eski defterler bir daha kapanmamak üzere son kez açılacak.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder