Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Home » , , » Kara Kutu 2.Bölüm - 17.03.2015

Kara Kutu 2.Bölüm - 17.03.2015

Sponsorlu Bağlantılar

Kara Kutu 2.Bölüm'de yine heyecan kasırgası bizleri bekliyor. Mehmet'in geçmişi arama çabaları sürerken karşısına çıkacak sürprizlere hazırlıklı olması gerekiyor. Zira evinde bir cinayet işlenmiştir ve bu cinayet onu iyice tedirgin etmiştir. Sıradan bir hayat yaşamaya çalışırken birden bu olayların başına gelmedi onu iyiden iyiye paranoyak bir hale sokmuştur. Beyni adeta bir Kara Kutu olan Mehmet yaşadığı gelgitler sayesinde kafasında beliren ipuçlarını takip etmekte kararlıdır.

Bir numara belirir zihninde ama bu numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için temkinli davranmak zorundadır. Zira onu öldürmek isteyen kişiler var ve bu numara onlara da ait olabilir. O numara ise karısı Canan'a aittir ve bu onu henüz bilmiyor. Artık herkesten şüphe duymaya başlayan Mehmet artık geçmişi arama yolunda ilk adımı da atmış oldu. Diğer yandan Tekin Komiser de ona yardım edecektir ve iz peşindedir.

Kara Kutu Dizisi yine aksiyon dolu sahneler ile bizleri ekrana kilitleyecek. Bu sefer de Mehmet'in çalıştığı yer bombalı saldırıya uğrar ve bu olay tüm medyaya yansır. İşin garibi bu olaya Cevahir ve reşit de çok şaşırmıştır. Cevahir ve Reşit olayın yapıcısı olmadığına göre bu işi kim yapmıştır. Mehmet'i öldürmek isteyen başkaları da var ama bunlar kim ?

<
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder