Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayac

Home » , , , » Kara Kutu 2.Bölüm Fotoğrafları ve Özeti

Kara Kutu 2.Bölüm Fotoğrafları ve Özeti

Sponsorlu Bağlantılar

Tarihler 17 Mart olduğu zaman Kara Kutu izle heyecanı devam edecek. Bu sefer daha fazla aksiyon ve daha fazla gizem bizleri bekliyor. Mehmet artık kendisinin Mehmet olmadığını ve geçmişin karanlık olduğunu bilir. özel eğitim almış bir adam olduğunun ve kendini öldürmek isteyenlerin çok olduğunun da farkında ve bu çıkmazdan çıkmak için kendine bir yol arıyor. Artık eski o gitar çalan adam değil hedef konumunda bir adamdır Mehmet ve bunu tersine çevirmek için mücadele içine girecek. Bir derğil birden fazla düşmanı var Mehmet'in . Görünür düşmanlar Cevahir ve Reşit olarak gözüküyor , ama birde görünmeyen düşman var. Hasan dost mu  ,düşman mı? bu bölüm onuda göreceğiz gibi geliyor. Ortada çok gizemli olayların döndüğünü söylesek yanlış olmaz ve bu olayların ortasında Mehmet var. Kara Kutu 2.Bölüm Fotoğrafları ile birlikte bizleri neler bekliyor dilerseniz bir göz atalım ve sizlere de fikirleriniz soralım.

Mehmet, karıştığı cinayet yüzünden iyiden iyiye tedirgin olmuştur.

Geçmişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak, olanı biteni kafasında çözmeye çalışır.

Mehmet’in rüyasında gördüğü telefon numarası, eşi Canan’a aittir.

Fakat henüz Mehmet’in, kime ulaşmaya çalıştığından haberi yoktur.

Zeynep, Mehmet’in geçmişine dair detayları Hasan’dan öğrenmeye çalışır fakat duyduğu cevaplar her şeyi daha da karışık hale getirir.

Mansur’un öldürülmesi teşkilatta şüphe uyandırır. Olayın üzerine gidilmesi için bir ekip kurulur. Bu sırada Cevahir ve Reşit, durumu örtbas etmek için hummalı bir çalışmaya girişirler.

Tekin, Mehmet ve Barış’ın aynı kişi olduğunu fark eder ve böylelikle konu daha çok ilgisini çeker. Adalet ve Salim, Mehmet’i arayan iki kişi tarafından tutsak edilir.

Adamlar, aradıkları cevapları bulamayınca ne yapacaklar?

Ortaya çıkacak duruma Tekin de şahit olacak ve ne kadar karmaşık bir olayın içinde düştüğünü o an anlayacak.

Mehmet, öldürdüğünü düşündüğü birisi için araştırmalarına devam ederken, tanımadığı fakat hep çok yakınında olmuş iki kişiyle karşılaşacak.



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder